Wednesday, June 12, 2024
HomeGadgetseufy Omni S1 Pro – Robot fshesë me korrent dhe leckë me...

eufy Omni S1 Pro – Robot fshesë me korrent dhe leckë me stacion gjithçka-në-një

Fshesat me robotë janë një nga pajisjet më të mira që mund të blini për t'u kujdesur për shtëpinë tuaj dhe për ta mbajtur atë të pastër, veçanërisht nëse keni një orar të ngjeshur. Këto pajisje inteligjente janë të afta të lundrojnë në mënyrë autonome nëpër shtëpinë tuaj duke përdorur një thithje të fuqishme për të mbledhur me efikasitet papastërtitë, pluhurin dhe qimet e kafshëve shtëpiake nga dyshemetë dhe tapetet, duke ju kursyer kështu kohë dhe energji në punët e rregullta të pastrimit. Plus, modelet më të avancuara të robotëve inteligjentë të vakumit janë madje të afta të përcaktojnë strukturën e shtëpisë tuaj falë sistemeve të tyre inteligjente të navigimit dhe të zbrazen automatikisht, duke ju ofruar gjithashtu mundësinë për të konfiguruar oraret e pastrimit në periudha të caktuara të ditës. Me vakuumet e robotëve duke u bërë gjithnjë e më popullore çdo ditë, teknologjia që qëndron pas këtyre pajisjeve shtëpiake inteligjente vazhdon vetëm të përmirësohet. Shikoni eufy Omni S1 Pro, vakumin më të fundit të robotëve inteligjentë në treg.

Eufy Omni S1 Pro është një robot me vakum dhe leckë shumë të avancuar për larjen e dyshemesë, i cili përmban një Sistem të perceptimit të thellësisë 3D MatrixEye, i cili mundësohet nga teknologjia dToF LiDAR, duke e bërë atë të aftë të planifikojë rrugët më efikase të pastrimit dhe të shmangë në mënyrë efektive pengesat, duke mundësuar njëkohësisht për të krijuar modele të sakta hartash tre-dimensionale të shtëpisë tuaj për navigim dhe pastrim plotësisht të automatizuar. Ajo vjen gjithashtu e pajisur me një leckë rul për të cilën përdor teknologjinë e vetëpastrimit TurboWash për të larë dhe pastruar leckën e saj në kohë reale, një kosh 250 ml për mbajtjen e pluhurit dhe mbeturinave të mbledhura dhe 2 rezervuarë të veçantë uji me kapacitet 240 ml dhe 220 ml përkatësisht. mbani ujë të pastër dhe të ndotur. Roboti përmban gjithashtu deri në 8,000 Pa fuqi thithëse, së bashku me funksionet autonome të zbrazjes dhe mbushjes së ujit, për të cilat ai automatikisht hyn në stacionin e tij të gjithanshëm për të zbrazur dhe rimbushur rezervuarin e tij të dedikuar të ujit, Bluetooth dhe Wi- Lidhja Fi, rreth 170 minuta jetëgjatësi e baterisë, plus një funksion vetë-karikues për rikarikimin e baterisë në stacionin e tij.

Stacioni i tij vjen i pajisur me një kosh të madh pluhuri 2.5L që mund të mbajë të gjithë pluhurin dhe mbeturinat e mbledhura deri në 68 ditë, një rezervuar uji 3L për ruajtjen e ujit të pastër dhe një rezervuar uji 2.7L për ruajtjen e ujit të ndotur dhe një ozon të integruar. gjenerator që ndihmon në sigurimin e një niveli sterilizimi prej 99,99% si për leckën e robotit ashtu edhe për dyshemenë, duke integruar gjithashtu një ekran LCD të integruar me prekje për të kontrolluar funksionimin e robotit. Nëpërmjet aplikacionit eufy, përdoruesit mund të monitorojnë dhe rregullojnë funksionimin e robotit me valë, si dhe të konfigurojnë rutinat dhe oraret e tij të pastrimit.

Duke kombinuar teknologjinë e tij të paprecedentë të vetëpastrimit në kohë reale me stacionin e tij “gjithë-në-një”, ky fshesë me korrent dhe leckë i avancuar roboti integrohet pa probleme në hapësirën tuaj të jetesës, duke e transformuar atë në një strehë moderne të jetesës duke ndihmuar në mbajtjen e rregullt të dyshemeve në shtëpinë tuaj. pastër.

Më poshtë mund të gjeni rishikimin tonë të thelluar të eufy Omni S1 Pro, ku diskutojmë në detaje gjithçka që mund t'ju ofrojë ky fshesë me korrent dhe leckë roboti inteligjent.

DIZAJNI DHE SPECS

Duke filluar me madhësinë e robotit, eufy Omni S1 Pro ka një formë super të hollë, me përmasa vetëm 12,79 inç të gjatë, 13,66 inç të gjerë dhe 3,77 inç të gjatë (325 x 347 x 96 mm), gjë që lejon pastrimin e saktë brenda ngushtë qoshet dhe të përshtatura mjeshtërisht poshtë mobiljeve si kolltukë, krevate dhe tavane pa u ngecur. Roboti është gjithashtu mjaft i lehtë, peshon vetëm 10.5 lbs. (4,76 kg).

eufy Omni S1 Pro
eufy Omni S1 Pro – Dimensione të holla

Stacioni i dedikuar “gjithë-në-një” i robotit ka gjithashtu një gjurmë të vogël, me përmasa vetëm 18,38 inç të gjatë, 15,07 inç të gjerë dhe 26,37 inç të gjatë (467 x 383 x 670 mm), ndërkohë që ka ende një peshë në të, gjë që ndihmon për të siguruar që ai qëndron gjithmonë në vend, duke peshuar saktësisht 25.6 lbs. (11.61 kg).

Dimensionet e stacionit bazë të robotit

Eufy Omni S1 Pro ka gjithashtu një dizajn të mrekullueshëm ultra-modern, për të cilin trupi i tij vjen në një ngjyrë të zezë të fortë dhe është gjithashtu i veshur me një fund me shkëlqim, duke i dhënë një estetikë premium. E njëjta gjë vlen edhe për stacionin e tij gjithçka-në-një.

eufy Omni S1 Pro
Dizajn i bukur ultra-modern

Për më tepër, roboti dhe stacioni i tij bazë gjithashtu kanë një ndërtim me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme, pasi guaska e jashtme e secilës prej dy pajisjeve është e ndërtuar nga plastika TPU.

eufy Omni S1 Pro
Roboti eufy Omni S1 Pro dhe stacioni i tij bazë – Ndërtim me cilësi të lartë

Tani, duke kaluar te komponentët kryesorë të vakumit të robotit. Për lëvizjen e tij të automatizuar, ky fshesë me korrent dhe leckë roboti inteligjent vjen i pajisur me një rrotë gjithëdrejtuese (të integruar në pjesën e përparme) që funksionon së bashku me një grup rrotash anësore të motorizuara të forta (x2) të integruara në të dy anët e bazës së robotit.

Sistemi me 3 rrota i robotit e bën atë të aftë për t'u ngjitur dhe lëvizur në mënyrë efektive mbi shpate të vogla me përmasa deri në 0,47 inç (12 mm) të larta si qilima, si dhe në pragjet e dyerve dhe shinat. Kur e bën këtë, roboti gjithashtu mund të zbulojë automatikisht pjerrësi në rrugën e tij (si skajet e tapetit) për të cilat më pas ngre leckën e tij për të mbrojtur materialin e tij prej pëlhure nga dëmtimi për shkak të fërkimit me ato sipërfaqe.

Për aftësitë e tij të fshirjes me korrent, eufy Omni S1 Pro përdor dy furça pastrimi anësore që rrotullohen vazhdimisht për të fshirë në mënyrë efektive papastërtitë, pluhurin, thërrimet e ushqimit, qimet dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake drejt qendrës së vakumit, i cili më pas mblidhet nga rulja e tij kundër lëkundjeve. furçë (e integruar në qendër të bazës së saj).

E pajisur me dy furça pastrimi anash

Përveç aftësisë për të fshirë me korrent, roboti mund të pastrojë edhe dyshemetë, një leckë të madhe me rul me përmasa 11,41 inç të gjerë, duke e bërë atë dukshëm më të madh se leckat nga modelet e tjera të robotëve me vakum në treg, duke e lejuar kështu robotin të pastrojë në mënyrë efektive një më të gjerë. zona kur pastroni dyshemetë në shtëpinë tuaj. Lëvizja rul e robotit rrotullohet me 170 rpm, duke e lejuar atë të heqë papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat e tjera nga dyshemeja me lehtësi.

E pajisur me një leckë të madhe rul 11,41 inç

Për më tepër, roboti përdor gjithashtu teknologjinë vetë-pastruese TurboWash për larjen e leckës së tij në kohë reale, e cila i mundëson atij të heqë ujin e ndotur nga lecka e tij dhe ta zëvendësojë atë me ujë të freskët dhe të pastër.

Përmban teknologjinë e vetëpastrimit TurboWash për larjen e leckës gjatë funksionimit të saj

Funksionet e fshesës dhe pastrimit të eufy Omni S1 Pro mundësohen nga një motor i integruar pa furçë DC, i cili i jep robotit një fuqi thithëse dukshëm të fortë që mund të shkojë deri në 8,000 Pa kur punon në cilësimin e tij më të lartë, duke e bërë atë të aftë të thithë në mënyrë efektive. çdo lloj mbeturinash nga dyshemetë në shtëpinë tuaj. Roboti gjithashtu krenohet me një funksionim shumë të qetë, duke punuar pak nën 60dB.

Ka një fuqi të fortë thithëse që mund të shkojë deri në 8,000 Pa

Për të mbajtur pluhurin dhe mbeturinat e mbledhura, roboti është i pajisur me një kosh plehrash 250 ml. Pasi roboti të mbarojë ekzekutimin e programit të tij të paracaktuar të pastrimit, koshi i tij i pluhurit zbrazet automatikisht në koshin e pluhurit shumë më të madh 2.5L të stacionit të tij, i cili mund të mbajë të gjithë pluhurin dhe mbeturinat e mbledhura deri në 68 ditë.

Roboti vjen i pajisur me një kosh pluhuri 250 ml dhe stacionin bazë me një kosh pluhuri 2.5L

Më pas, për funksionin e tij të pastrimit, roboti vjen i pajisur me dy rezervuarë të veçantë uji që kanë një kapacitet 240 ml dhe 220 ml, të cilët respektivisht mbajnë ujë të pastër dhe të ndotur që përdoret për të thithur dhe larë leckën e robotit, ndërsa mbledh rregullisht ujin e tij të ndotur për të siguruar dyshemetë tuaja pastrohen tërësisht pa lënë asnjë shenjë apo njollë pas.

Vlen gjithashtu të theksohet se roboti gjithashtu krenohet me funksione autonome të zbrazjes dhe mbushjes së ujit, për të cilat ai automatikisht futet në stacionin e tij gjithëpërfshirës për të zbrazur dhe rimbushur rezervuarin e tij të dedikuar të ujit pasi të përfundojë detyra e tij aktuale e pastrimit.

Ashtu si roboti, stacioni i tij “gjithë-në-një” vjen gjithashtu i pajisur me një rezervuar uji 3L për ruajtjen e ujit të pastër dhe një rezervuar uji 2.7L për ruajtjen e ujit të ndotur.

Më e rëndësishmja, stacioni bazë i robotit është gjithashtu i pajisur me një gjenerator të integruar të ozonit që nxjerr ujin nga uji i tij i pastër, i cili më pas elektrolizohet për të prodhuar ozon në intervale të caktuara. Më pas, kur roboti kthehet në stacionin bazë pasi kryen detyrat e tij të pastrimit (veçanërisht pastrimin), stacioni i tij përdor të njëjtin ujë të elektrolizuar për të sterilizuar leckën e robotit (dhe rrjedhimisht dyshemetë në shtëpinë tuaj pasi roboti të kthehet në pastrimin e dyshemesë ). Ky integrim përfundimisht ndihmon për të siguruar një shkallë sterilizimi prej 99,99% si për leckën e robotit, ashtu edhe për dyshemetë që ai pastron.

Stacioni bazë i robotit integron gjithashtu një gjenerator të integruar të ozonit

Pasi të përfundojë procesi i pastrimit, stacioni bazë aktivizon automatikisht funksionin e tharjes me nxehtësi-ajër, për të cilin ajri i nxehtë del në 131°F (55°C) për të tharë leckën e robotit.

Së fundi, për lëvizjen e tij gjatë procesit të pastrimit, eufy Omni S1 Pro përdor një sistem inovativ të perceptimit të thellësisë 3D MatrixEye i cili mundësohet nga teknologjia dToF LiDAR dhe sensorë të avancuar TOF (Koha e Fluturimit), gjë që e bën robotin të aftë të planifikojë pastrimi më efikas i shtigjeve dhe shmangia efektive e pengesave, njerëzve dhe kafshëve shtëpiake, duke i mundësuar njëkohësisht të krijojë modele të sakta hartash tredimensionale të shtëpisë tuaj për një navigim dhe pastrim plotësisht të automatizuar.

Përmban një sistem perceptimi të thellësisë 3D MatrixEye (mundësuar nga teknologjia dToF LiDAR dhe sensorë të avancuar ToF)

NDËRFAQJA / PANELI I KONTROLLIT

Për të kontrolluar funksionimin manual të robotit, stacioni i tij bazë integron një ekran LCD të integruar me prekje, i cili u ofron përdoruesve kontrolle intuitive me prekje.

Kjo përfshin funksionet e ndezjes/ndalimit të fuqisë dhe pastrimit (si fshesë me korrent ashtu edhe pastrim), si dhe rregullimin e fuqisë thithëse të robotit.

LIDHJE

Për të krijuar një lidhje me valë me aplikacionin e tij celular, eufy Omni S1 Pro përdor lidhjen Bluetooth dhe lidhjen Wi-Fi (mbështet vetëm rrjetet 2,4 GHz ose 2,4/5 GHz, jo 5G).

BATERIA DHE JETËZGJATJA E BATERISË

Për fuqinë e tij, ky robot inteligjent fshesë me korrent dhe leckë vjen i pajisur me një bateri litium-jon 4600 mAh që u ofron përdoruesve mesatarisht 170 minuta jetëgjatësi të baterisë.

Megjithatë, roboti gjithashtu krenohet me një funksion të vetë-karikimit që aktivizohet pasi të zbulohet se bateria e tij po mbaron fuqinë, për të cilën roboti më pas kthehet automatikisht në stacionin e tij për të rimbushur baterinë e tij përsëri në një karikim të plotë.

APLIKACIONI SMARTPHONE COMPANION – Aplikacioni eufy

Për të konfiguruar funksionimin e robotit me valë, përdoruesit thjesht duhet të instalojnë aplikacionin eufy në smartfonin e tyre, i cili është i disponueshëm për t'u shkarkuar falas për pajisjet iOS dhe Android.

Nëpërmjet aplikacionit eufy, përdoruesit mund të monitorojnë dhe rregullojnë me lehtësi funksionimin e robotit me valë, dhe gjithashtu mund të konfigurojnë rutinat dhe oraret e tij të pastrimit.

MENDIMET PËRFUNDIMTARE

Kur llogariten të gjitha funksionalitetet e tij novatore, është e sigurt të thuhet se ky fshesë me korrent dhe leckë shumë i avancuar për larjen e dyshemeve është në gjendje t'i mbajë dyshemetë në shtëpinë tuaj të pastra. Roboti e bën punën e tij jashtëzakonisht mirë, si në fshesë me korrent ashtu edhe në pastrim. Bazuar në performancën e tij, mund të vini bast se ia vlen vërtet investimi.

eufy Omni S1 Pro
eufy Omni S1 Pro

Në rast se jeni të interesuar ta merrni atë, gjithçka që duhet të bëni është të zotoheni për një minimum prej 899 dollarë për fushatën e Eufy Security Kickstarter Crowdfunding, e cila mund t'ju çojë diku nga 27%, 33% ose deri në 40% ulje nga e ardhmja e saj. çmimi i blerjes prej 1,499 dollarë (ju kursen ose 400 dollarë, 500 dollarë ose 600 dollarë), dhe çdo blerje shoqërohet gjithashtu me një garanci 1-vjeçare dhe një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments

Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies Google Chinese Movies